Sărbătorește românește de Dragobete! la WERK
Pentru că „Dragostea trece prin stomac”, de Dragobete te așteptam cu un Bufet tradițional, marca chef Zamfira Mihai și muzică de petrecere cu Taraful Mariana Risipitu.
Anunț pentru GURMANZI!
Duminică, de Dragobete, începând cu ora 13.00, vă așteaptă alături de chef Zamfira, chiar chef Liviu Bosnea și „Frăția Ceaunelor”.
Iată ce vor pregăti la ceaun, grătar sau rotisor, direct în fața Dvs.:
- Pui si Pulpă de porc la rotisor
- Piept de porc caramelizat la plită
- Mici la grătar
- Cartofi țărănești
- Legume la plită cu pui
- Bulz în paturi, reinterpretată
- Varza cu jumeri și cârnăciori picanți
- Ciorbă de fasole cu afumătură
- Bograci ardelenesc
- Murături și varza murată.
No, poftă bună ! Mănânci cât poți: plătești o singură dată.
Preț mâncare bufet: 50lei/adult și 25 lei/copil.