UPDATE: Accident grav cu 21 de victime. Două persoane au decedat. A fost activat planul roșu de intervenție

UPDATE: Polițiștii de la IPJ Hunedoara precizează că, în urma accidentului, din păcate a mai decedat o persoană, dintre cele transportate la spitalul din Deva și este vorba despre un bărbat de 34 de ani aflat în autoturismul condus de minorul de 17 ani. În prezent, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe o singură bandă de mers.

UPDATE: Potrivit ISU Hunedoara, o persoană dintre cele transportate la UPU Deva, pasager în autoturism, a decedat la spital.

UPDATE: Din ultimele informațiile primite de la reprezentantul ISU Hunedoara, se pare că șoferul autoturismului, care a decedat, avea doar 17 ani.

ȘTIREA INIȚIALĂ – Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN66, în apropiere de Simeria. În urma evidentului rutier, o persoană a decedat, iar alte 21 sunt rănite și au fost transportate la spitalele din Deva- 7 persoane, Hunedoara-6 persoane și Orăștie-8 persoane. Impactul s-a produs între un autoturism și un microbuz. Salvatorii au activat planul roșu de intervenție, în care au activat 2 autospeciale, o autospecială de transport victime multiple, 4 mașini SMURD și 4 ambulanțe.

„O persoană a murit și alte 8 au fost grav rănite în urma unui accident rutier care s-a produs cu puțin timp în urmă, în localitatea Băcia, pe DN 66.
Impactul s-a produs intre in autoturism si un microbuz. Persoana decedata era șoferul autoturismului.
A fost activat planul roșu de interventie, la ora 22.40.
Cele 8 persoane rănite, aflate in microbuz au fost transportate cu ambulanțele SMURD și SAJ la spitalele din Deva, Hunedoara și Orăștie”, informează ISU Hunedoara.

 

 

foto: Infotrafic jud. Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *