Șoferii nu opresc întotdeauna la nivelul de cale ferată. Polițiștii au fost prezenți la 20 de treceri de acest fel, din județ

În urma unor controale, la 20 de treceri de nivel cu calea ferată din județ, polițiștii de la Serviciul Transporturi, au constatat că șoferii nu opresc și nu respectă întotdeauna semnalele și indicatoarele rutiere adresate, în zona căilor ferate. Astfel că, oamenii legii, au aplicat peste 20 de sancțiuni, a fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

„Polițiștii Serviciului Transporturi au verificat, ieri, trecerile la nivel cu calea ferată de pe raza județului Hunedoara. Acțiunea a avut drept scop prevenirea accidentelor în astfel de zone, fiind verificate 20 de treceri la nivel cu calea ferată.

În urma controalelor, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, majoritatea vizând nereguli constatate la regimul rutier. Cinci dintre sancțiuni au fost aplicate pentru faptul că șoferii nu au oprit autoturismele în momentul în care au ajuns la trecerile la nivel cu calea ferată și nu au respectat indicatoarele rutiere montate în zonă. Amenzile aplicate se ridică la 7.450. lei. De asemenea, în urma controalelor, polițiștii au reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare”, transmite IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *