Bebeluș de 4 luni, blocat într-o mașină parcată, în curtea spitalului. Apelul a fost primit la 112

La numărul de urgență 112 a fost primit un apel că, în interiorul unei mașini, parcată în curtea spitalului din Petroșani, a rămas blocată o fetiță de 4 luni. Apelul a fost inițiat de mama copilului. La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. Părinții copilului au refuzat intervenția salvatorilor pentru a forța portiera. Tatăl fetiței a decis să se întoarcă de la Petroșani,  în Lupeni, unde avea domiciliul pentru a lua cheia de rezervă a mașinii. Drumul parcurs, dus-întors a însemnat aproximativ o oră. Potrivit celor de la ISU Hunedoara, în tot acest timp pompierii au monitorizat starea copilului, fiind pregătiți să intervină în orice moment, dacă situația ar fi impus acest lucru.

„În această dimineață, printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgență 112, a fost anunțat faptul că, o fetiță în vârstă de 4 luni a rămas blocată în interiorul unui autoturism, aflat în parcarea Spitalului de Urgență din Petroșani.

În cel mai scurt timp, pompierii s-au deplasat spre locul indicat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

La fața locului, cei doi părinți ai minorei au refuzat forțarea portierei autovehiculului.

Tatăl fetiței s-a deplasat la domiciliu pentru a aduce cheia de rezervă a mașinii, timp în care, pompierii au monitorizat permanent starea copilului, fiind pregătiți să intervină dacă situația ar fi impus acest lucru”, a precizat ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *