Furt din locuință, în toiul nopții. Hoții au intrat pe fereastră

Deși, la nivelul județului polițiștii desfășoară o serie de razii pentru a prevenii și descuraja fenomenele antiinfracționale, în cursul nopții trecute, aceștia au fost sesizați că, a fost dată o spargere la parterul unui bloc, unde proprietarii apartamentului ar fi plecați din țară. Din primele informații se pare că hoții au intrat în locuință prin escaladarea ferestrei și au reușit să fure o serie de bunuri. Polițiștii cercetează cazul pentru a identifica persoanele bănuite.

De asemenea, oamenii legii încurajează și recomandă instalarea unor sisteme de securitate, precum alarme și camere de supraveghere, dar și asigurarea ușilor și ferestrelor.

 

„Poliția Municipiului Petroșani desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, în urma sesizării unui furt din locuință comis, se pare, în cursul nopții trecute. Conform primelor informații, persoane încă neidentificate ar fi pătruns în interiorul apartamentului situat la parterul unui bloc (proprietarii nu sunt în țară) prin escaladarea ferestrei, reușind să sustragă diferite bunuri.

O echipă operativă a Poliției s-a deplasat la fața locului pentru a culege probe și a demara cercetările în vederea identificării persoanelor bănuite.
În acest context, polițiștii subliniază importanța luării unor măsuri suplimentare de siguranță a locuințelor, mai ales pe timpul nopții.

Polițiștii recomandă instalarea unor sisteme de securitate, precum alarme și camere de supraveghere, dar și asigurarea ușilor și ferestrelor. Poliția Municipiului Petroșani va intensifica patrulările în zonă, pentru a preveni astfel de infracțiuni. De altfel, la nivelul întregului județ sunt în curs activități preventive de tip „razie”, în vederea prevenirii diferitelor infracțiuni. În acest caz, ancheta este în curs, existând, deja un cerc de bănuiți”, transmite IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *