Bărbat cercetat pentru venituri ilicite obținute din dezmembrări auto

Venituri ilicite obținute din dezmembrări auto, stopate de polițiști în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a evaziunii fiscale ce a avut loc ieri, în municipiul Deva

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reușit să stopeze activitatea unui bărbat care ar fi achiziționat, de la diverse persoane, autovehicule dezmembrate, lovite sau care nu puteau fi înmatriculate pe teritoriul României. După vânzarea pieselor, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din Deva, ar fi comercializat carcasele la „fier vechi” prin intermediul unor societăți comerciale de pe raza municipiilor Deva și Hunedoara. În ultimii patru ani, acesta ar fi reușit astfel să încaseze sume importante de bani, de pe urma a circa 400 de epave de autovehicule scoase din uz, venituri pe care nu le-ar fi înregistrat în nicio evidență fiscală.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile, prejudiciul adus bugetului statului urmând a se stabili în cadrul investigațiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *