Dacă vrei să devii jandarm, două școli de subofițeri pun la dispoziție 700 de locuri

În perioada 23 septembrie – 6 octombrie a.c. se desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru tinerii care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română, fiind disponibile în această sesiune:

  • 350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani;
  • 350 locuri la Școala de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Dacă ești absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat și ai vârsta de până în 27 de ani, te așteptăm la înscrieri.

Cererea-tip de înscriere precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit până pe data de 6 octombrie a.c. , exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@jandarmihunedoara.ro, iar dosarele se depun de candidați în volum complet, până pe 24 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara din Mun. Deva, strada Titu Maiorescu, nr. 30.

Toate condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni, precum și calendarul admiterii, pot fi consultate pe site-ul https://www.jandarmihunedoara.ro/cariera.html, unde este postat integral anunțul de recrutare.

Detalii suplimentare se regăsesc și pe www.jandarmeriafalticeni.ro, respectiv www.scoaladragasani.ro.

Orice alte informații necesare se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Hunedoara din Mun. Deva, strada Titu Maiorescu, nr. 30, sau telefonic la numărul 0254 .228.910, solicitând transferul la Serviciul Resurse Umane.

Mult succes tuturor candidaților!

 

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *