Un bărbat de 37 de ani, dat în urmărire de autoritățile din Germania, prins în Hunedoara

În urma unei acțiuni specifice, polițiștii hunedoreni au prins și reținut un bărbat de 37 de ani, din Hunedoara, ce era dat în urmărire, națională și internațională, de autoritățile germane, pentru infracțiunea de furt. Astăzi, bărbatul va fi prezentat magistraților Curții de Apel Alba-Iulia cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare germane.

„În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au desfășurat o acțiune în urma căreia au prins un bărbat de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, față de care autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Bărbatul, care figura urmărit național și internațional, a fost prezentat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis față de acesta, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 25 septembrie 2024, să fie prezentat magistraților Curții de Apel Alba-Iulia cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare germane”, informează IPJ Hunedoara.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *