Accident rutier pe autostrada A1, în zona Orăștie

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs în această dimineață pe autostrada A1, în zona Orăștie.

Ajunse la locul evenimentului rutier, echipajele de salvatori ale Detașamentului Deva au constatat că în accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 5 persoane.

S-a acționat de urgență pentru acordarea primului ajutor pentru 3 dintre ocupanții autovehiculelor, un tânăr de 16 ani și alți 2 bărbați, în vârstă de 29, respectiv 36 de ani, toți fiind conștienți și cooperanți.
Cei 3 răniți au suferit diferite traumatisme și plăgi fiind transportate la UPU Deva, cu ambulanțele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. Celelalte 2 persoane au fost evaluate și nu au necesitat îngrijiri medicale. Ele au refuzat transportul la spital.

Echipajele de pompieri au acționat cu 2 autospeciale de intervenție și 2 ambulanțe SMURD, iar SAJ Hunedoara a direcționat spre locul accidentului 2 ambulanțe cu echipaje medicale.
Pompierii au asigurat, totodată, măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, dar au acționat și pentru curățarea carosabilului.
Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de instituțiile abilitate.

 

ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *