Pur ghinion, pentru un șofer de 23 de ani, ce a trecut intersecția pe roșu

În această noapte brigada rutieră aflată în misiune, a fost nevoită să pornească semnalele din dotarea autospecialei pentru a a opri un tânăr șofer de 23 de ani, care a ignorat culoarea roșie a semaforul ce i se adresa, la intersecția din zona pieței centrale. În urma controlului, polițiștii au constatat că tânărul șofer, din Deva, era și sub influență alcoolului.

„La data 17 septembrie 2024, în jurul orei 03:30, polițiștii au observat un autoturism care se deplasa pe bulevardul Decebal, iar la intersecția cu bulevardul Iuliu Maniu a trecut pe culoarea roșie a semaforului, motiv pentru care polițiștii au solicitat oprirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că autoturismul era  condus de un tânăr de 23 de ani, din Deva. Acesta a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,52 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ Hunedoara.

 

 

sursa foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *