Ordin de protecție pentru violență în familie

O femeie de 36 de ani a sunat oamenii legii pentru a cere ajutor, după ce soțul acesteia, în vârstă de 46 de ani, a lovit-o și a  continuat să o amenințe, după un conflict spontan ce a apărut la adresa domiciliului unde locuia. Ajunși la fața locului, agenții, după ce au evaluat situația, au întocmind un dosar penal pe nume soțului violent, fiindu-i emis și un ordin de protecție provizorie.

„La data de 12 septembrie 2024, în jurul orei 18:10, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la un conflict în familie.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului constatat faptul că, în jurul orei 17:30, o femeie de 36 ani, din comuna Pui, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, a fost agresată de către soțul său, în vârstă de 43 de ani, din comuna Pui, pe fondul unui conflict spontan, ulterior acesta adresându-i amenințări.

Femeia nu solicitat acordarea de îngrijiri medicale, însă, ca urmare a întocmirii formularul de evaluare a riscului, a rezultat faptul că există risc iminent, motiv pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu (pe o perioadă de 5 zile), față de bărbat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Baru”, transmite IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *