Un bărbat de 55 de ani a fost găsit spânzurat într-un garaj

Bărbatul a fost găsit spânzurat în garaj, de către soția acestuia, în puterea nopții. Femeia a sunat de urgență  la numărul 112, iar polițiștii ajunși la fața locului, au constat, din păcate,  că soțul femeii, în vârstă de 55 de ani, nu mai prezenta semne vitale. Cadavrul a fost preluat de către lucrătorii din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei medico-legale. În cauză, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui tragic eveniment.

„Polițiștii se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a intervenit decesul unui bărbat

La data de 29 august 2024, ora 00:21, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către o femeie cu privire la faptul că, și-a găsit soțul, spânzurat în garaj, fără a prezenta semne vitale.
Polițiștii ajunși la fața locului, au identificat un bărbat de 55 de ani, care se afla într-un garaj, fără a prezenta semne vitale.
Cadavrul a fost ridicat și transportat de către lucrătorii din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei medico-legale.
În cauză polițiștii, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a intervenit decesul”, comunică IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *