Doi bărbați din Brad, reținuți de polițiști pentru mai multe infracțiuni

La data de 24 august 2024, în jurul orei 14:58, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Brad, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din municipiul Brad, doi bărbați l-ar fi agresat fizic.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, doi bărbați de 45 și respectiv 46 de ani, ambii din municipiul Brad, ar fi intrat în locuința bărbatului de 51 de ani, fără acordul acestuia, și l-ar fi lovit cu pumnii și cu un obiect contondent în zona capului, a membrelor superioare și a spatelui.

Victima a fost preluată și transportată la la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

În urma activităților investigative și a cercetărilor efectuate de către polițiști precum și a prezentării probatoriului, față de cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor, a fost luată măsura reținerii acestora pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

 

IPJ Hunedoara

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *