Rectorul UPET, prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, în consiliul general al CNATDCU

În data de 22 august, a fost publicată în Monitorul Oficial componenţa nominală a consiliului general şi a comisiilor de specialitate ale Comisiei Naţionale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) pentru mandatul 2024 – 2028.

Printre membrii selectați pentru acest nou mandat se numără personalități cu o vastă experiență academică și managerială, inclusiv rectori, profesori și cercetători de renume.
Prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității din Petroșani, face parte dintre cei 43 de membri ai consiliului general.

Faţă de proiectul de ordin lansat în dezbatere publică, din Consiliul General CNATDCU fac parte şi trei cadre didactice din cadrul unor instituţii de învăţământ superior din străinătate, respectiv: University of Oxford, Boston University şi Universitatea din Münster”, a transmis, joi, Ministerul Educaţiei.

Consiliul va avea sarcina de a asigura o evaluare corectă și riguroasă a dosarelor pentru acordarea titlurilor academice, astfel încât să fie menținute standardele de calitate și integritate în educația universitară din România.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *