Un șofer a dat peste o femeie, în timp ce manevra mașina, într-o parcare

O femeie de 53 de ani, a încercat să traverseze strada neregulamentar și a fost acroșată de un șofer, în timp ce manevra mașina în marșarier, într-o parcare. Victima a fost transportată la spital, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 12 iunie 2024, în jurul orei 13:10, Poliția Orașului Uricani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Muncii, din Uricani, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Uricani au stabilit faptul că un bărbat de  37 de ani, din Uricani, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu autoturismul pe care îl conducea, pentru a ieși din parcare, a acroșat-o cu partea din spate a mașinii o femeie de 53 de ani, din Lupeni, care traversa drumul public prin loc nepermis.

Femeia a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la  o unitate medicală din Lupeni, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate”, informează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *