Alcool și droguri, la volan. Un tânăr de 23 de ani a pus în pericol viața pasagerului din mașina condusă de el

Incident spectaculos a avut loc, în această noapte, într-o zonă din Deva. Un tânăr de 23 de ani aflat sub influența alcoolului a intrat cu mașina în stâlpul de semafor de la Sala  Sporturilor, apoi a fost aruncat într-o conductă de gaz aflată pe marginea drumului. În urma impactului, un pasager de 34 de ani, aflat în mașina tânărului, a fost rănit, fiind necesară transportarea victimei la spital. 

„La data de 16 iulie 2023, ora 00:53, un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Zam, județul Hunedoara,  în timp ce conducea un autoturism pe Calea Zarandului dinspre Șoimuș înspre Simeria, la intersecția cu strada Mărăști din municipiul Deva, a pierdut controlul direcției de mers al autoturismului și a intrat în coliziune cu un semafor situat pe sensul său de mers, după care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o conductă de gaz amplasată în partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat în vârstă de 34 de ani, în calitate de pasager aflat în autoturism, care a fost transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,81 mg/L în aerul expirat, acesta fiind condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă”, potrivit celor de la IPJ Hunedoara.

 

Dosar penal pentru un tânăr șofer de 29 de ani, care circula sub influența drogurilor prin Lupeni. 

„La  data de 16 iulie 2023, ora  23:08, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Lupeni, au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Lupeni, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Păcii, care a fost testat cu aparatul drugtest, în urma căruia a rezultat că acesta ar fi consumat substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor pishoactive”,  mai precizează sursa citatată.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *